woensdag 10 maart 2010

Te strakke kledingWelke fout maken vrouwen het meest met hun kleding? Dat het te strak zit !!!


Vooral bij T-shirts is het soms bar en boos. En waarom? Vrouwen denken dat ze slanker lijken met strakke kleding. Integendeel, je lijkt juist veel dikker, ook al omdat je ieder vetrolletje ziet. Echt heel lelijk. En de schoudernaad zit dan niet meer op de bovenkant van je arm, maar ergens bij je hals. Dat lijkt weer op afhangende schouders. Als je wat meer gevulde bovenarmen hebt, is een strakke mouw helemaal taboe, want dan lijken ze nog forser.


Het is veel en veel beter om een maat groter te kopen. En wat maakt het nou uit of je 40 of 42 koopt, of 44 of 46? Je hebt dat maatlabeltje toch niet aan de buitenkant hangen? En bij kleding die ietsje ruimer zit, moeten de mensen een beetje raden wat er wel niet onder zou zitten, in plaats van al die uitpuilende vetbandjes.

En, vooral als je iets gevulder bent, zorg dat je mooi rechtop staat en loopt, en dat je mensen aankijkt. Er is niks zo mooi als een vrouw met een vol figuur die zich trots presenteert, want je bent mooi als je trots bent op jezelf, niet als je slank bent. En doe vooral iets kleurigs aan, niet alleen maar zwart! Niet mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten